Prof. Dr. Halit GÖKNİL ve Fakülte Sekreteri Ali Kemal BİNGÖL'e Veda Töreni

Prof. Dr. Halit Göknil ve Fakülte Sekreterimiz Ali Kemal Bingöl için veda kokteyli düzenlendi.

Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümünde 2013 yılından beri görev yapmakta olan Prof. Dr. Halit Göknil’ in 51 yıllık akademik hayatını başarıyla tamamlayarak emekli olması ve Mühendislik Fakültemizin kuruluşundan itibaren Fakülte Sekreterliği görevinde bulunan ve Yıldız Teknik Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanan Ali Kemal Bingöl' ün ayrılması nedeniyle yapılan veda kokteyli üniversitemiz akademik ve idari personeli katılımıyla gerçekleşti. Prof. Dr. Halit Göknil ve Ali Kemal Bingöl plaket ve hediyelerle uğurlandı.

Prof. Dr. Halit Göknil’ e emeklilik hayatında mutluluklar, Ali Kemal Bingöl’ e yeni görevinde başarılar dileriz.