Mühendislik Fakültesi TEKNOFEST 2023 Finali'nde 6 Proje ile Yarışıyor

TEKNOFEST 2023 başladı. Mühendislik Fakültesi, TEKNOFEST 2023 finaline 6 proje ile damga vurdu.

TEKNOFEST'te İlk gün geride kalırken Yalova Üniversitesini  Mühendislik Fakültesinden 6 proje finalde temsil ediyor. Yalova Üniversitesi standı, Yalova OSB ve Yalova Teknopark ile birlikte İstanbul Atatürk Havalimanında yer alan TEKNOFEST alanında 5 gün boyunca ziyaretçileri ağırlamaya devam edecek.

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamit Er, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jülide Hızal Yücesoy ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Geri, öğrencilerimizden TEKNOFEST projelerini dinledi ve TEKNOFEST stantlarını dolaştı. İlk gün ayrıca Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jülide Hızal Yücesoy 8. ISIF'23 kapsamında "Yeşil Sürdürülebilirlik Kavramına Sanayi Bakış Açısı ve Teknolojik Yaklaşımlar" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.