POLİMER MALZEME MÜHENDİSLİĞİ & AKSA ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ PROJESİNE TÜBİTAK DESTEĞİ

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Atilla TAŞDELEN’in yürütücü, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Arif KAYA’nın araştırmacı ve Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü Doktora Öğrencisi Yusuf YEŞİLAY'ın bursiyer olarak görev aldığı, “Halojen Grubu İçermeyen Güç Tutuşur Akrilik Elyaf Üretimi"  başlıklı proje, TÜBİTAK Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı kapsamında (1505) destek almaya hak kazandı.

Yalova Üniversitesi Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümününün yürütücü kuruluş ve ülkemizin alanında en büyük ve önemli sanayi kuruluşu olan  Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş. firmasının müşteri kuruluş olarak yer alacağı proje için hem akademisyenlerimizi hem de firmamızı tebrik ederiz.