Yalova Üniversitesi    muhendislik@yalova.edu.tr (0226) 815 54 00

TEKNOFEST Takımımız "MetalMinds", Sanayide Dijital Teknolojiler Yarışması İleri Kategori'de Finalist Oldu.

T.C. Yalova Üniversitesi başvuru sahipliğinde, Sefine Denizcilik Tersanecilik Turizm San. ve Tic. A.Ş yönetimine ve Ar-Ge Müdürü Sn. Mete ÖZCAN’ın katkı ve destekleri ile üniversitemiz Altınova Meslek Yüksekokulu Müdürü, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan TIMAÇ’ ın akademik danışmanlığı altında Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizden Adem AYDIN, Hasan Kağan EREZKAN, Yiğit Can GÜNEŞ ile Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizden Mert KAN, Ayberk KESKİN ve Asım Batuhan DEMİR tarafından geliştirilen otonom robot "MetalMinds" projemiz, Teknofest Sanayide Dijital Teknolojiler İleri Kategorisi'nde Finalist olarak yarışmaya hak kazanmıştır.

05-09 Eylül tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek olan Teknofest Sanayide Dijital Teknolojiler İleri Kategorisi Final yarışmasında Üniversitemizi temsil edecek olan yarışma ekibini tebrik eder, final yarışmasında başarılar dileriz.