Yalova TEKNOPARK A.Ş. Bilgilendirme Toplantısı Fakültemiz Akademik Personelinin Katılımıyla Gerçekleştirildi

Fotoğraf açıklaması yok.

Yalova TEKNOPARK A.Ş. tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Mühendislik Fakültesi’nde akademik personelin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleştirildi. Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emre TEKAY, Yalova İMES OSB Genel Müdür Yardımcısı Mustafa ACAR ve Fakülte Sekreteri Serdar HACISALİHOĞLU’nun da hazır bulunduğu toplantıda, Yalova TEKNOPARK A.Ş. Genel Müdürü M. Yasin GÖK 27 Temmuz 2021 tarihinde ticaret sicil gazetesinde ilan edilerek resmi faaliyetlerine başlayan Yalova TEKNOPARK A.Ş.’nin kuruluş süreci, kapsamı, misyon/vizyon ve hedefleri, sektör eğilimleri, ofis/atölye yapıları ve aday şirket/öğretim elemanlarının başvuru süreçleri ile ilgili bilgiler sundu. Toplantı, M Yasin GÖK’ün kapsamlı tanıtım sunumunun ardından soru-cevap bölümü ve genel değerlendirmeyle sona erdi.