Yeni Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Programı Düzenlendi

Fakültemize Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile yerleşen  birinci sınıf öğrencilerine yönelik Yalova Üniversitesi 2022-2023 Oryantasyon Programı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Rektörlük organizasyonuyla İİBF 15 Temmuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mesut YILMAZOĞLU ve Doç. Dr. Emre TEKAY, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Rasim ÇETİK ile Fakülte Sekreteri Serdar HACISALİHOĞLU’nun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Fakülte Sekreteri Serdar HACISALİHOĞLU’nun açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasının ardından söz alan Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mesut YILMAZOĞLU, yeni öğrencilerimize tercihleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ve başarı dileklerini iletirken, Fakültemizin Türkiye’nin en önde gelen üniversiteleriyle rekabet eder düzeyde yüksek, nitelikli akademik performansa ve seçkin eğitici/araştırmacı kadrosuna sahip olduğunu belirtti. Bu yeni kariyer süreçlerinde öğrencilerimizin, Mühendislik Fakültesi’ne değer katacağı inancıyla başarı temennilerini yineleyen  Dr. YILMAZOĞLU, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU’ nu takdim ederek konuşmasını tamamladı. Prof. KARSLIOĞLU, Fakültemiz öğrencilerinin diğer tüm birimleriyle birlikte Yalova Üniversitesi ailesinin kıymetli birer mensubu olduğunu, eğitimleri ile birlikte tüm kariyer süreçlerinde Yalova Üniversitesi ailesi mensubiyetlerinin yeni öğrencilerimizin gurur duyacağı bir aidiyet olması temennisiyle konuşmasına başladı. Öğrencilerimizin eğitim, sosyal olanaklar ve kulüp etkinlikleri gibi talepleriyle her zaman Rektörlük ve bağlı birimleri nezdinde öncelikle karşılık bulacağını ifade eden Prof. KARSLIOĞLU, başarı temennilerini ileterek konuşmasını tamamladı.

Etkinlik, konuşmacıların ardından söz alan Öğrenci İşleri Daire Başkanı Rasim ÇETİK ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mehmet PURTUL’ un öğrenci işleri sistemi, sosyal olanaklar, kütüphane, yemekhane, yurtlar ve kulüp faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerini ilettikleri sunumla sona erdi.