Yrd.Doç.Dr. Atilla Taşdelen'in TUBİTAK "Teşvik Ödülü" 24.07.2012

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Mehmet Atilla Taşdelen Mühendislik Bilimleri Alanında  2012 TÜBİTAK Bilim Teşvik Ödülü’nü kazandı. Yard.Doç.Dr.M.A.Taşdelen’e Polimer kimyası alanında fotopolimerizasyon, kontrollü polimerizasyon ve çesitli organik reaksiyonlar kullanarak karmaşık makromoleküler yapılar ve polimerik nanokompozitlerin sentezleri konularındaki uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları” nedeniyle Teşvik Ödülü verildi.Teşvik Ödülü ülkemizde yaptığı çalışmalarla bilime gelecekte uluslararası düzeyde önemli katkılarda bulunabilecek niteliklere sahip olduğunu kanıtlamış, ödülün verildiği yılın ilk gününde 40 yaşını geçmemiş hayattaki bilim insanlarına veriliyor. Ödül kazanan bilim insanlarını görmek ve ödüller hakkında daha fazla bilgi edinmek içinhttp://oduller.tubitak.gov.tr/2012odulalanlar.htm adresini ziyaret edebilirsiniz. Genç hocamızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.