Endüstri Mühendisliği Kulübü Simurg Zirvesi’nin Dördüncüsünü Düzenledi

Yalova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından dördüncüsü düzenlenen SİMURG Zirvesi 26 Aralık Pazartesi günü Yalova Valisi Muammer EROL, Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehime Jülide HIZAL YÜCESOY, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mesut YILMAZOĞLU ve Doç. Dr. Emre TEKAY, Yalova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail ADAK, Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları ve farklı bölümlerden 300’den fazla öğrencinin katılımı ile Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Simurg efsanesinden yola çıkılarak 7 vadiyi temsil eden 7 oturumda, farklı sektörlerden gelen konuşmacılar öğrencilere kendi tecrübelerini aktararak gelecekleri için tavsiyelerde bulundu.
Etkinlikte, en az 4 oturuma katılan öğrencilere katılım sertifikası verildi.