Prof. Dr. Kadriye TUZLAKOĞLU'nu Anma Töreni Düzenlendi.

Prof. Dr. Kadriye Tuzlakoğlu için Yalova Üniversitesinde Anma Töreni düzenlendi.

Yalova Üniversitesi Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Kadriye Tuzlakoğlu'nun, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu 12 Aralık 2022 tarihinde vefatından sonra 6 Ocak 2023 tarihinde Anma Töreni düzenlendi.

14:30'da başlayan Anma Törenine Yalova Üniversitesi farklı birim ve bölümlerinden çok sayıda akademik ve idari personel, merhume Tuzlakoğlu’nun ailesi, yakınları, arkadaşları, öğrencileri ve çok sayıda seveni katılım gösterdi. Sayın Tuzlakoğlu için hazırlanan video filmin izlenmesinin akabinde Polimer Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hamit Erdemi yaptığı konuşmada, akademik camianın çok değerli bir hocayı kaybettiğini belirterek Sayın Tuzlakoğlu’nun ailesine ve Yalova Üniversitesi akademisyenlerine başsağlığı diledi.

Törende, Prof. Dr. Kadriye Tuzlakoğlu’nun yakınları, meslektaşları ve öğrencileri yaptıkları konuşmalarda Tuzlakoğlu’nu kaybetmekten dolayı duydukları üzüntüyü ve birlikte yaşadıkları anıları salondaki katılımcılarla paylaştılar. Bu anlamlı günde, aramızdan ayrılan değerli Hocamızın anısını üniversitemizde yaşatmak adına çalışmalarını gerçekleştirdiği ve ismi verilen laboratuvara ziyaret gerçekleştirildi.

Uzun yıllar üniversitemize akademik faaliyetleriyle büyük katkıları olan sevgili hocamız merhume Prof. Dr. Kadriye Tuzlakoğlu’na bir kez daha Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve öğrencilerine başsağlığı dileriz.