Prof. Dr. Rafet BOZDOĞAN TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Oldu

Yalova Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirildi.

Ülkemizin havacılık sanayindeki öncü kuruluşu Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.’nin (TUSAŞ) 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan getirildi.

Kurulduğu günden itibaren Yalova Üniversitesi’nde önemli görevlerde bulunan Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, Türkiye’de ilk defa Ulaştırma Mühendisliği bölümünün Üniversitemiz’de kurulmasına katkı sağladı. Prof. Dr. Rafet Bozdoğan Yalova Üniversitesi’nde sırası ile Çınarcık Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Mühendislik Fakültesi Dekanlığı, Üniversite Yönetim Kurulu Üyeliği, Üniversite Senato Üyeliği, Rektör Vekilliği görevlerinde bulundu. Prof. Dr. Rafet Bozdoğan’a yeni görevinde başarılar dileriz.