Teknik Gezi: Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Kuveyt Türk Ar-Ge Merkezi Ziyareti

Yalova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri Kuveyt Türk Ar-Ge Merkezini ziyaret etti.

Kuveyt Türk Ar-Ge Merkezi, Yalova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde açılan “Bilişimde Proje Yönetimi” dersi kapsamında Bilgisayar Mühendisliği 4. sınıf öğrencilerini Kuveyt Türk Bankacılık Üssü’nde misafir etti. Bir dönem boyunca Yalova Üniversitesi’nde devam eden programın son dersi Kuveyt Türk Bankacılık Üssü’nde gerçekleştirildi. Öğrencilerle veri merkezi ve XTM laboratuvarı gezilerek merak edilen sorular yanıtlandı. Dersin sonunda Ar-Ge Merkezi Yöneticisi Z. Yasemin Tekşen Altaş tarafından Bilgisayar Mühendisliği 4. sınıf öğrencilerine “Bilişimde Proje Yönetimi” sertifikaları takdim edildi.