Üç Ders Sınavı (Yaz Dönemi)

2018 - 2019 Eğitim –  Öğretim Yılı Yaz Dönemi Sonu Üç Ders Sınavı  11 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacaktır.

Yaz öğretimi sonu Üç ders sınavına girebilmek için bahar dönemi sonunda yapılan üç ders sınavlarına girmemiş olmak şartı aranmaktadır.

Güz yarıyılı veya bahar yarıyılı sonunda tüm derslerin devam şartını yerine getirdiği halde, herhangi bir dönemde FF, FD veya BZ notu aldığı en fazla üç dersten dolayı veya bütün derslerden geçer not aldığı halde gerekli ağırlıklı not ortalamasını sağlayamadığı için mezun olamayan öğrencilere, DC veya DD notu aldığı en fazla dersten akademik takvimde belirlenen tarihlerde üç ders sınav hakkı tanınır. Ancak bu sınav sonucunda alacağı not ile ağırlıklı genel not ortalamasını 2.00’ye yükseltemeyecek öğrenciye üç ders sınav hakkı tanınmaz.

Yapılması Gerekenler:  Üç ders sınav dilekçesi öğrenci tarafından doldurulacak ve danışmanına imzalatıldıktan sonra Bölüm Öğrenci İşlerine teslim edilecektir.

Üç Ders Sınav Dilekçesi için tıklayınız…

UYARI : Üç ders dilekçelerini en geç 09.09.2019 öğle arasına kadar teslim ediniz. Bu tarihten sonra verilen dilekçeler kabul edilmeyecektir.

Bu tarihe kadar yaz okulu notları ilan edilmeyen öğrenciler diğer okuldan aldıkları transkriplerini elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Sınav Tarihi : 11 Eylül 2019

Sanav Saati ve Yeri : Daha sonra ilan edilecektir

Not: Stajını yapmamış olan öğrenciler de tek ders sınavına girebilirler.