Bursa Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi Fakültemizi Ziyaret Etti

Bursa Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri fakültemizi ziyaret etti.

Ziyarette fakültemiz bölümlerinden öğretim elemanları kendi bölümleri ve meslekleri adına bilgilendirmelerde bulunurken, aday öğrenciler mühendislik disiplinleri hakkında tüm sorularına cevap buldu. Tanıtım sunumunun ardından fakülte birimleri, birimlere ait sınıflar ile öğrenci ve araştırma laboratuvarları, öğretim elemanları eşliğinde tanıtılarak bilgiler verildi.

Mühendislik Fakültesi olarak, üniversite eğitimleri öncesi tercihlerini değerlendirmek ve tüm mühendislik fakültesi disiplinlerini yerinde, uzman öğretim elemanlarından öğrenmek amacıyla gerçekleştirdikleri bu etkinlik için tüm aday öğrencilerimize teşekkür eder, kariyerlerinde üstün başarılar dileriz.