Enerji Sistemleri Mühendisliği Öğrencilerinin Başarısı

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa ÖZTAŞ, Akkuyu NGS Proje Yarışması’nda finale kalarak önemli bir başarıya imza atan Enerji Sistemleri Mühendisliği öğrencileri Ebubekir Tosun ve İlayda Durmuş'u, ve bu süreçte bilgi ve tecrübeleri ile kendilerine yol gösteren Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Sibel Başakçılardan Kabakcı'yı ve Araş.Gör. M. Cüneyt Kahraman'ı ağırladı. Dekanlık makamında gerçekleşen görüşmeye Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Mehmet Selçuk Mert ve Doç.Dr. Pelin Baran da katıldılar.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Akkuyu Nükleer A.Ş. iş birliği ile düzenlenen Akkuyu NGS Proje Yarışması’nda finale kalan Yalova Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğrencileri Ebubekir Tosun ve İlayda Durmuş, “Nükleer Köy” adlı projeleriyle 56 proje arasından finale kalan 6 takımın arasında yer alarak önemli bir başarıya imza attılar. Genç yeteneklere nükleer enerji alanında yenilikçi projeler üretme ve kendilerini geliştirme fırsatı sunmak amacıyla düzenlenen bu önemli organizasyondaki başarılarından dolayı kendilerini tebrik eden Prof. Öztaş, görüşmenin sonunda öğrencilerimiz Ebubekir Tosun ve İlayda Durmuş'a ve bu süreçteki desteklerinden ötürü Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Sibel Başakçılardan Kabakcı'ya ve Araş.Gör. M. Cüneyt Kahraman'a  teşekkür belgelerini takdim etti.