Teknik Gezi: Teknopark İstanbul Gezisi

Bilgisayar Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin bulunduğu Yapay Zeka Topluluğu tarafından 17 Aralık 2019 tarihinde Teknopark İstanbul'a teknik gezi düzenlendi. Yapay Zeka Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Adem TUNCER'inde bulunduğu Gezide Teknopark bünyesindeki Cube in Cubation Kuluçka Merkezi ziyaret edildi ve burada yapılan projeler incelendi. Yine Teknopark İstanbul'da bulanan Ar-Ge firmalarından OBSS firması ziyaret edildi ve firmadaki mühendislerden özellikle Yapay Zeka alanında yapılan projeler ile ilgili olarak teknik bilgi alındı. Öğrencilerimiz, Ar-Ge firmalarında özellikle Yapay Zeka alanındaki ihtiyaçların neler olduğu, staj imkanları ve mezun olduktan sonraki iş bulma süreçleri hakkında detaylı bilgi alma imkanı buldular.