Yeni Kayıt Olan Öğrenciler İçin Bilgilendirme

2019 yılı YKS sonucunda Fakültemize yerleşerek kayıt yaptıran öğrencilerimizin öncelikle aşağıdaki linkten öğrenci numaralarını öğrenmeleri gerekmektedir.

ÖĞRENCİ NO SORGULAMA

Not: İnşaat Mühendisliği bölümü okul numaralarında değişiklik olmuştur. 190117xxx şeklide değiştirilmiştir.

Daha sonra ubs.yalova.edu.tr adresinden öğrenci bilgi sistemine giriş yapabilirler.

İngilizce hazırlık zorunluluğu olan bölümler için Yabancı Dil Hazırlık Muafiyet sınavı 11 Eylül 2019 tarihinde yapılacaktır.

Hazırlık olmayan öğrenciler ise09 Eylül 2019 tarihinden itibaren  ubs.yalova.edu.tr adresinden ders seçimi yaparak derslere yazılacaklardır.

Öğrenci bilgi sistemine giriş ve öğrenci belgesi alma için tanıtım videoları için tıklayınız.

Üniversitemizde Eğitim Öğretim 16 Eylül 2019 tarihinde başlayacaktır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.