Yalova Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirldi

Yalova Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni, Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı. Törene Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, 26. Dönem AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, Baro Başkan Vekili Av. Berk İşcan, Altınova Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, MHP İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan üniversitemiz akademik ve idari personeli, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı'nın konuşmalarından sonra sahneye gelen İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu "Gazze Dersleri" başlıklı açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

“Akademik, İdari Personel ve Öğrenci Başarıları Ödüllendirildi”

Akademik Yıl Açılış Töreni, 2022 yılında fen, sosyal ve sağlık alanlarında üniversitemiz genelinde akademik teşvik puanı en yüksek öğretim elemanlarına teşekkür belgelerinin sunulmasıyla devam etti. Akademik Google verileri doğrultusunda üniversitemizin en çok atıf alan öğretim üyelerine teşekkür belgeleri Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı tarafından verildi.

Üniversitemizde ulusal-uluslararası çeşitli projelerde başarı gösteren öğretim elemanlarına teşekkür belgeleri ise İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel tarafından takdim edildi. Akademik Yıl Açılış Töreninde ayrıca, üniversitemiz idari birimlerinde üstün performans gösteren personelimize üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Yalçın Tokay tarafından teşekkür belgeleri takdim edilirken, sosyal duyarlılık örneği göstererek eğitim hayatlarında başarılar elde öğrencilerimize ise teşekkür belgeleri Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk tarafından verildi.

Akademik Yılı Açılış Töreni, 2022-2023 yıllarında profesör, doçent ve doktora öğretim üyeleri unvanlarını alan öğretim elemanlarımıza cübbe giydirme seremonisi ile sona erdi.